top of page

Asistență tehnică

Cum funcționează?

Am fi putut foarte bine să spunem CONSULTANȚĂ și nu ASISTENȚĂ TEHNICĂ.

 

Am ales însă a doua opțiune deoarece ne dorim să vă asigurăm coordonarea / expertiza tehnică pentru a vă rezolva / gestiona o situație dată: tratarea reclamațiilor sau neconformităților, analiza de risc asociată unui anumit produs sau contract, evaluarea furnizorilor prin audituri de secundă parte, organizarea și realizarea auditurilor interne sau a auto-inspecțiilor, pregătirea pentru o evaluare din partea unui client, organism de inspecție sau certificare, etc.

Suntem pregătiți pentru orice provocare în domeniul sistemelor de management și domeniul reglementat pentru care avem competență. Analizăm cu atenție cererea ta și răspundem cu toată responsabilitatea și seriozitatea oricărei solicitări. Dacă noi nu avem compentența necesară, te ajutăm să găsești specialiștii potriviți pentru soluționarea cererii tale.

Pointing Pen and Finger on Document

Prezentarea beneficiilor

În prezent, vă confruntați cu una sau mai multe dintre următoarele probleme:

Valorificarea printr-un simplu click a experienței de peste 20 de ani în domeniul proiectării documentației specifice unui sistem de management.

Modul de redactare al procedurilor & formularelor permite personalizarea cu ușurință pentru orice tip de companie din orice domeniu de activitate.

Ați fost vizitați de o echipă de auditori, reprezentanți ai organismului de certificare ales de Dvs., a fost o experiență interesantă, dar parcă mai interesant ar fi fost să vă aflați în postura de auditor, decât cea de auditat.

Proceduri

Pentru a veni în sprijinul specialiștilor deja formați sau în curs de formare ce-și desfășoară activitatea în domeniul sistemelor de management sau domeniu reglementat, vă oferim pachete de proceduri, formulare, programe de management, planuri ale calității, planuri HACCP, etc.

Acestea pot fi cu ușurință personalizate cu datele specifice ale companiei în cadrul căreia vă desfășurați activitatea. În situația în care doriți ca aceste documente să reprezinte cu fidelitate activitatea ce doriți a fi standardizată, puteți apela la serviciile specialiștilor noștri, în cadrul unui program de asistență tehnică.

Contactează-ne acum!

FLOYD ADVERTISING DESIGN & CONSULTING S.R.L.

Telefon

0752088649

Social Media

Adresă

Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 8, Et. 3, Ap. 9, Sector 5, Bucuresti

Sau completează formularul de contact de mai jos și revenim la tine în cel mai scurt timp.

Ne auzim în curând!

bottom of page